Podpora 24/7

Storitev vsakdanje .

Akcija
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

KONNWEI KW350 OBD2 Avto Optičnega Strokovno Kodo Bralnik optični bralnik OBD2 Auto diagnostično Orodje za AUDI/SEAT/ŠKODA/VW Golf Obd2

€32.97

€55.89

Dobavljivost :Na zalogi

Oznake

Oznake: klub golf, OBD2 Skener, obd2, audi a3, japonski scan orodje, skoda yeti, konnwei kw850, vcd, 2 brest, bmw diagnost.

 
 

KONNWEI KW350 OBD2 Avto Optičnega Strokovno Kodo Bralnik optični bralnik OBD2 Auto diagnostično Orodje za AUDI/SEAT/ŠKODA/VW Golf Obd2

KONNWEI KW350 je celoten sistem obd2 avto diagnostiko skener za VW/Audi serije vozil, ki vam omogoča, da preverite vse za vozila na električni težave, kot tudi brisanje in jih z enim klikom.KW350 je sposobna za branje kode napak iz motorja, abs (Anti-lock Zavorni Sistem), zračne blazine, prenos, EPB..., do 100 elektronskih sistemov, ki se lahko samodejno skenira KONNWEI KW350. Poleg tega, da opremlja s polno OBDII funkcije, ki omogoča, da diagnostične in ponastavite sistem, ko check engine zasveti.KONNWEI KW350 zajema tudi 4 posebne funkcije, ki jih lahko opravljajo strokovno tehnik, vključno Olje Storitev Svetlobe reset, Baterije Ujemanje, Elektronska Parkirna Zavora & zamenjaj Dušilke Položaj diagnostike.

Vrh 6 razlogov, zakaj izbrati Strokovno OBD2 Optičnega KONNWEI KW350

1. KW350 je lahko vstopili skoraj vse elektronske sisteme za najbolj vw/audi/škoda/sedež na trgu, podporo za branje/erase kode napak za različne sisteme. 2. Posebej zasnovan za VAG uporabnikom, da opravlja posebne naloge, kot so olje storitev svetlobe reset (servisni interval), EPB, TPS, Baterije Tekmo za zamenjavo stare baterije. 3. Razen VAG vozila, ki jo podpira universal OBD2 sistem diagnostiko za vse obd2 certified vozila, ko je "check engine glede" prihaja na 4. Podpora podatkov, snemanje in prenos za tiskanje za OBDII sistem Motorja. 5. Življenjska doba, brezplačno posodobitev je zagotovljena, self-razvita programska oprema se bo nenehno dodajanje več funkcij in funkcij v KW350, strokovne povratne informacije sistem preko KONNWEI Uplink™ 6. Visoka kakovost STM-32 Chip set, 2-3-krat hitreje kot v podobnih proizvodov, kot so VD500

KONNWEI KW350 zajema vse sisteme za VAG vozila

1. Motorja Sistem Hitro ugotoviti vzrok Motorja Sistem in izklopite opozorilna lučka.Prav tako pridobi trenutni, stalno, in do kod v motor vozila sistem 2. ABS Ko vidite ABS (Anti-lock Zavorni Sistem) lučka sveti, veste, to je resna.KW350 lahko pomaga.Samo uporabite to, da se ugotovi, kaj je šlo narobe s priklopom v enoti za vaše 16-pin-port (običajno pod volanom).Lahko bi določitev, kaj je lahko vzrok za napako: majhna zavorne tekočine, a prave varovalke, ali nepravilnih signalov iz kolesa senzorji. 3. SRS (zračna Blazina) Če SRS (Varnostni Sistem za Zadrževanje) lučka vključena, to pomeni, da se zračne blazine krmilna Enota vidi problem v sistemu.Lahko uporabite KW350, da preverite, če je napaka v SRS sistem in se je omejeno.To je zelo pomembno, da se zračne blazine pravilno delujejo ves čas. 4. Prenosnega Sistema Če opazite naslednje: prenos zdrsa, grobo izmenah, z zamudo posla, puščanje tekočine ali prenos opozorilo, potem je vaš avto bo morda treba ohraniti.Lahko uporabite KW350 narediti serijo diagnostika in izpostavimo problem na tem področju, za popravilo. 5. SAS Na krmilni kot senzor (SAS) je ključni del ESC sistem, ki meri volan položaj kota in hitrosti obratov.SAS je zelo pomembno za varnost voznika in potnikov, ki so podobni.Ko SAS luč vključena, lahko uporabite KW350 za branje kod za napake.Ko je težava odpravljena, lahko uporabite KW350 umerjanje in jasno kode. 6. ESP Sistem Elektronski Program Stabilnosti (tudi Elektronski Nadzor Stabilnosti) lahko izboljšajo vozila stabilnosti za odkrivanje in zmanjševanje izgube vleko (spravilo lesa).Ko PES zazna izgubo krmiljenje, prosimo, preverite MERJENJE svetlobe in dobili kodo, branje, preden boste storiti ničesar o tem.To vam lahko pomaga zmanjšati morebitne izgube, tako denarne kot tudi v smislu človeškega življenja. 7. Pridobi VIN Informacij in še več... (do podporo 108 sistemi za VAG vozila)

KONNWEI KW350 Strokovno Posebne Funkcije za VAG vozila

Poleg neverjetne in močno diagnostično funkcijo, KONNWEI KW350 tudi značilnosti različnih storitev funkcije.Najpogosteje izvaja storitev funkcije, ki vsebujejo:

Olje Za Ponastavitev

Včasih trgovin zanemarjajo, da ponastavite vzdrževanje-zahteva meter če lučka ne zgodi, da se še, ko so menjava olja.Mnogi hitro-lube trgovin preprosto ne vedo, kako ponastaviti.OBD2 optičnega olja ponastavite prihaja na strogo kot funkcija teh milj se lahko preko vzdrževanje-potrebna svetloba prihaja na vas spomnim, da spremenite nafte.

EPB Reset

Elektronske ročne zavore je tehnologija, ki se zaveda, parkirne zavore z elektronskim nadzorom.Za razliko od tradicionalne ročne zavore, kjer voznik potegne ravni, v EBP voznik pritisne na stikalo.Stikalo nato pošlje ukaz elektronski zavorni modul.Modul zazna, da parkirne zavore treba upravljati nato pošlje ukaz pogoni v zavorni čeljusti.

TPS System Check

V TPS poveže dušilke ploščo na plina telo.Položaj senzor ima spremenljivi upor potenciometer, ki pošilja različne napetosti signal za Vklop / Kontrolni Modul (vaš avto motor računalnik) glede na položaj lopute za ploščo.Z motorjem, položaj lopute za ploščo (skupaj z drugimi senzorji), ki računalniku pove, koliko goriva motor potrebuje v danem trenutku.OBD2 skenerji pravilno signalov, ki prihajajo iz TPS, ki vas opomni, opazita vodljivosti težave.


 • Poreklo: CN(Izvora)
 • .kw350 pk vd500: dodatno polno obd2 delujejo kot evap, mod
 • Jezik: Nemški
 • Posodobitev Programske Opreme: Da,
 • Strojna Oprema Različica: Najnovejše
 • KW350 materialov: HQ STM32, podporo za shranjevanje podatkov, 3 ure
 • Blagovna Znamka: KONNWEI
 • Različico Programske Opreme: Neweat
 • KW350 vozila let: večinoma iz 2004-2020 najnovejši vag ser
 • OBD2 Skener: za Audi, VW VAG vseh sistem, diagnostični skener
 • Združljiv Vozila: vse vag serije, za VW polo Golf 7 audi
 • Posebne Funkcije: Wifi
 • Postavka Vrsta: Koda Bralci & Scan Orodja
 • KW350 Posodobitve:

El Abuelo99 (2020-09-05)

Delete the airbag error in seconds in a lion Seat 2

Chihuy741 (2020-09-09)

Das gelieferte Produkt ist wie beschrieben bzw. entspricht der Artikelbeschreibung. Das Update funktionierte auch ohne kompliationen mit dem zur gestellten Tool, Tool per Download von der Herstellerhomepage. Ein erster Funktionstest verlief Positiv. Von meiner Sicht kann man das Produkt empfehlen.

Danielsirverio (2020-08-27)

Napišite recenzijo!

1 2 3 4 5
Kakovost
Cena