Podpora 24/7

Storitev vsakdanje .

Akcija
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

BLOOM združljiv CRG-416 kartuš s tonerjem za imageclass CANON LBP5050 LBP5050N CANON IMAGECLASS MF8010CN MF8040CN tiskalnik

€18.67

€19.65

Dobavljivost :Na zalogi

Oznake

Oznake: obraz toner, hp vr namizje, kartuše canon lbp5050, Epson, TOner, canon tiskalnik, toner, hk416d, Canon 600d, skladišče, Riž.

 
 

Značilnosti: • 100% Čisto Nov Paket Vsebina: 1PK × tonerjem 1)Predmet Oznaka: CRG-416BK CRG-416C CRG-416M CRG-416Y (2)Barva: Črna ,cijan, Magenta ,rumena (3)Združljiv z: za CANON Color LaserJet Pro CANON LBP5050 LBP5050N CANON IMAGECLASS MF8010CN MF8040CN MF8080CW MF8030CN MF8050CN tiskalnik (5)Boben Tip: Toner Enota (6)Čip: Z čipom

(5) Boben Tip: Toner Enota

(7) Opomba: 100% Japonska Toner

GARANCIJA

Vsi naši izdelki so podprta s polno eno leto 100% garancijo na zadovoljstvo.Težave se zgodi od časa do časa in želimo, da vam zagotavljam, da je z ustreznimi ukrepi bodo sprejeti za zamenjajte tiskalno kartušo z ustrezno delovno enoto.

Prosimo, pišite nam in bomo lahko nastavite reshipment in vrnitev oznaka za problematično vložkov.

NEODPRTE BLAGO

Neodprte kartuše, ponovno kompleti, ali kartušo recikliranje pošiljatelji lahko vrnejo v roku 365 dni od nakupa za celotno vračilo kupnine ali kreditno kupnine, k izmenjavi.Prosimo, imejte v mislih, da stroški poštnine niso vračljiva.

ODPRL BLAGA

Ponovno Kompleti - Odprl ponovno kompleti lahko vrnejo v roku 365 dni od nakupa za nadomestno vgradnjo ali popolno vračilo kupnine.Prosimo, imejte v mislih, da stroški poštnine niso vračljiva.

Če imate težave z vašo kartušo po ponovnem polnjenju, prosimo, pišite nam, saj je večina težav se lahko določi preko telefona.

Laser Toner - Če niste v celoti zadovoljni z lasersko kartušo s tonerjem ali ugotovili, da je okvarjen je lahko vrnejo v roku 365 dni od nakupa za zamenjavo kartuše ali popolno vračilo kupnine.Prosimo, imejte v mislih, da stroški poštnine niso vračljiva.

STROŠKI POŠILJANJA

Stroški poštnine so nonrefundable, razen v primeru pakiranje napako.Naslednja smernica uporablja za naročila, kjer se stranke prejeta brezplačna dostava:

Strankam, ki prejemajo brezplačna dostava bo nakazana na celoten nakup cene za vse izdelke vrne, ladijski, če njihova celotna da se vrne za vračilo.

NADOMESTILA

Stranke, ki se vračajo elemente, lahko pričakujete, da se povrne v način, v katerih so plačani v 7-15 delovnih dni od naših prejemu vrniti.

IZMENJAVE

Če ste naročili napačno izdelka, ali če ste kupili nov tiskalnik in izdelek, ki ste jih predhodno kupili, ne gredo z vaš nov tiskalnik, ki ga lahko zamenja izdelek tako dolgo, kot je neodprte in spada v naš eno leto politiko vračanja.Če polje je bila poškodovana, odprl ali katero koli tesnila zlomljena ne moremo sprejeti tega izdelka za izmenjavo.

Če bi se radi vračajo vseh naših izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine, jih pošljite na spodnji naslov.Poskrbite, da v celoti izpolnite obrazec povezana tukaj in napišite vaše naročilo številka navzdol na zunaj vrnitve paketa.Prosimo, navedite o vračanju obrazec, če želite prejemati vračilo ali zamenjavo za elemente, ki ste se vračajo.Nadomestila se nakaže nazaj na način plačila, da smo na datoteko.Če si želite izmenjati svoje izdelke bomo kreditne način plačila, smo na datoteko in kraj, nov red, ki uporabljajo isti način plačila.Novo številko naročila bo izdal in bo e-pošta pošlje k vam na koncu naš delovni dan.Vse vrne in izmenjave obdelujejo, knjižijo, ali reshipped v roku 7-10 delovnih dni izdelkov, ki prihajajo nazaj k nam.

Sprejmemo samo izdelki nazaj za zamenjavo ali povračilo za 365 dni po nakupu je bil dosežen.Samo proizvode, kupljene od Vnaprej Store se lahko vrnil za izmenjavo in neodprte izdelki morajo biti v sellable stanju.Vnaprej Trgovina ni odgovorna za proizvode, so nam poslani, da se preteklosti naše garancijskega roka ali ne naročene pri našem podjetju.Če smo dobijo izdelke, ki ne izpolnjujejo pogojev za vračilo ali zamenjavo, bodo poslani reciklažnega centra.Prosimo, poskrbite, da se obrnete na nas, preden se je vrnil vse izdelke.


 • Blagovna Znamka: BLOOM
 • Kartuša je Stanje: Polno
 • Združljiv Blagovne Znamke: Canon
 • Funkcija: Združljiv
 • Večino Embalaža: Da,
 • Vrsta: Kartuše S Tonerjem
 • Številka Modela: LBP5050 LBP5050N CANON IMAGECLASS MF8010CN MF8040CN MF8080CW MF8030CN

Napišite recenzijo!

1 2 3 4 5
Kakovost
Cena