Podpora 24/7

Storitev vsakdanje .

Akcija
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3

BC95-G BC95 LTE NB-Is Modul LCC paket LTE Cat NB1 Konkurenčen z GSM/GPRS M95 za Globalno

€7.39

€7.95

Dobavljivost :Na zalogi

Oznake

Oznake: m95 pomlad, chint nb1, gsm modul 6 kartica, is modul, fona gsm modul, lte modul, opomba is moduli, 4g modul, modem simcom, sim7020.

 
 

LTE BC95-G NB-Is Modul

BC95-G je visoko zmogljiv NB-Is modul, ki podpira več frekvenčnih pasovih B1/B3/B8/B5/B20/B28 z izredno nizko porabo energije.Ultra-kompaktne 23.6 mm × 19.9 mm x 2.2 mm profil, zaradi česar je odlična izbira za velikost občutljive aplikacije.Zasnovan tako, da je združljivo z Quectel GSM/GPRS M95 modul in LPWA BC95 modul v kompaktni in poenoteni standardizirani obliki, ki jo zagotavlja prilagodljiv in raztegljiv platforma za selitev iz GSM/GPRS, da NB-Is omrežij.

BC95-G sprejme površine, vgrajena tehnologija, zaradi česar je idealna rešitev za trajno in krepak modelov.Nizko profil in majhne velikosti, LCC paket omogočajo BC95-G, če se želite biti enostavno, vdelan v prostor omejena aplikacije in zagotavljajo zanesljivo povezovanje z aplikacijami.Ta vrsta paket je idealna za velikega obsega proizvodnje, ki ima stroge zahteve na stroške in učinkovitost.

Zaradi kompaktni obliki dejavnik, ultra nizko porabo energije in razširjeno temperaturno območje, BC95-G je najboljša izbira za širok spekter Is aplikacije, na primer pametnega merjenja, delitve kolo, smart parkiranje, pametno mesto, varnosti in sredstvo za sledenje, gospodinjski aparati, kmetijski in okoljski monitoring, itd.To je lahko, da zagotavljajo popolno paleto SMS storitve in storitve prenosa podatkov za izpolnitev na strani odjemalca zahteva.

Ključne Koristi

● Kompaktne velikosti multi-band NB-Is modul

● Ultra nizko porabo energije

● Super visoke občutljivosti

● LCC paket, ki omogoča enostavno za velikega obsega proizvodnje

● Združljiva z Quectel GSM/GPRS M95 in LPWA BC95 modulov, enostaven za prihodnje nadgradnje

● Vgrajeni z obilico Internetnih storitev protokolov

● Hitro čas-za-trg: Referenčnih modelov, orodij za vrednotenje in pravočasno tehnične podpore zmanjša design-v času in razvoja

Specifikacija

Frekvenca BC95-G

LTE Cat NB1 (NB-Is)

B1/B3/B8/B5/B20/B28 @LTE-FDD

Regija

Globalno

Certificiranje

Prevoznik:

Vodafone/ Deutsche Telekom/ Telefónica/ KT/ LGU+/ SoftBank/ Telstra

Regulativni:

GCF/ CE/ KC/ NCC/ JATE/ TELEC/ RCM/ NBTC/ IMDA

Drugo:

ATEX*


  • Številka Modela: BC95-G
  • Poreklo: CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

1 2 3 4 5
Kakovost
Cena