Podpora 24/7

Storitev vsakdanje .

Akcija
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2

60% MONOBENZONE BELI OBRAZ, KREME za BELJENJE ZBLEDI TON KOŽE ODPRAVI MADEŽE & STAROSTNIH PEG 100 g

€23.02

€28.77

Dobavljivost :Na zalogi

Oznake

Oznake: belilo kože, krema lily, benoquin, peg brivnik, clear skin cream, antipruritic smetane, melanin, Smetana, benoquin smetane, chloasma smetane.

 
 

Monobenzone navodila za uporabo: 1. Uporabljati kremo za normalno kožo, ki mora biti obarvana, 1-2 krat na dan (odvisno od osebnih urnik).Ponoči, dal plastično zaviti na zdravila zaviti do jutra z vodo.Sperite z vodo, pokrijte s plastično zaviti za 2-3 ure, ko se lahko svobodno čez dan, in ovijte s plastično zaviti (tako boste prihranili tako odmerek in učinek).To velja za 1-3 mesecev na obraz in vrat, trup in ude 2-5 mesecev.Seveda, gre za to, da je večina od njih, in so tudi hitrejši in počasnejši, kot je ta. 2. Pri uporabi različnih stopenj mravljinčenje v začetni fazi kože, koža bo postopoma poglablja v približno en mesec (rdeče in črno obdobje), z različnimi stopnjami Pordelost, otekanje in srbenje.Trajanje tega obdobja spreminja, in potem bo vratar v peeling obdobju. (Najbolje je, da se ostali za 2 do 3 dni, v peeling obdobju.Kožo ciklus rasti je potreben postopek.) V tem obdobju, stare in nove kože so izmenjaje in zamazan.Zong mravljinčenje bo več kot očitna.Tako dolgo, kot je zdravilo se uporablja razumno, zaščita ne bo treba uporabiti, in polt bo postopoma pa bela.Po koža je belo, je treba konsolidirani (približno 3-6 mesecev ali celo več).Konsolidacija obdobju je tri-dan ribolova in dva dni za zaščito pred soncem.Vzorec, ko nekaj dni, seveda je to odvisno od osebnih okoliščin.Konsolidacija obdobje za majhne površine razbarvajo, dokler Pomembno, moramo paziti na to.Seveda niso vsi ljudje, sledite tem procesu za razbarvanje.Nekaterih ljudi ne more reagirati, ne boli, srbenje, in piling.Ko pride čas, bo pa bela.To je 60% in 80% brezbarvne in melanin je skoraj izginila, tako da se ne bojijo it) Drugače, bodite pozorni na zaščito pred soncem, vendar pa se lahko jesti in ostali mimogrede-


  • Funkcija: /
  • Poreklo: V(Izvora)
  • Blagovna Znamka: QYF
  • NETO WT: /
  • Spol: Unisex

I have little time but if it has been clarified

Felix The Cat (2020-10-15)

I ordered 2 while they were on sale. I messaged the seller and confirmed my order just to let him know. He responded promptly and updated me when I would expect to receive them. He shipped them the day after I confirmed it, and considering that I placed the order on October 14th and received them November 2nd, the shipping was quite fast and the packaging was in great condition. I can’t wait to test it effectiveness to even out my coloration. I’m a fair skinned person but I’ve got a few over whitened areas from vitiligo which I hope can be evened out after a few months use. I’ll leave another update as soon as I notice that it’s working.

Ualizacom (2020-11-03)

Fast Delivery in 3 wks. Thankyou, because very this potrzebowałam.

Dsbsdbegbwesb (2020-12-14)

Well it's not really 100 grams the cream arrived in 20 days, almost 3 weeks, I'm just using it. I'll write the results. Although I have read the comments that the results were given in a short time, I still have to wait to check.

ZZrongluaZz (2021-01-07)

The requested product did not arrive

Axrtillerist 08 (2020-12-09)

Napišite recenzijo!

1 2 3 4 5
Kakovost
Cena